Szalon etikett

Azoknak, akik komolyan veszik a szépséget.
Dermaland Kozmetika Szalon Etikett

Időpont egyeztetés

Előzetes időpont egyeztetés alapján dolgozom, ezért kérek minden kedves vendégemet, hogy előzetesen megbeszélt időpontban érkezzen!
Munka közben nem áll módomban felvenni a telefont a zavartalan munkavégzés és a vendég nyugalma érdekében, azonban amint lehetőségem adódik, mindenkit visszahívok.

Pontos érkezés

Kérem, lehetőség szerint érkezzen 5-10 perccel korábban és a parkolási időt is vegye figyelembe!

Szolgáltatásaim meghatározott időt igényelnek, ezért késés esetén az Ön által igényelt szolgáltatás azon részét tudom csak elvégezni, amely belefér a lefoglalt időintervallumba, tekintettel a következő vendég időpontjára.

Időpont módosítási és lemondási feltételek

Ha nem tud eljönni az előre foglalt időpontban, kérem, hogy a lefoglalt időpont előtt minimum 24 órával (kizárólag munkanapokon) módosítsa vagy mondja le időpontját telefonon!

Amennyiben a lemondást elmulasztja, az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni.

Ha egymás után kétszer is előfordul, hogy Ön a megbeszélt időpontban lemondás nélkül nem jelenik meg, további időpont foglalásra nincs lehetősége.

Egy alkalommal eltekintünk a készenléti díj megfizetésétől, amennyiben betegség miatt kell az időpontot lemondania. A második lemondástól az Ön által igényelt szolgáltatás árának felét készenléti díjként a következő alkalommal ki kell fizetni.

Az időben le nem mondott szolgáltatás mástól veszi el a lehetőséget, nekem pedig anyagi kárt okoz.

Ajándékutalvány felhasználása

A szalonban vásárolt, a szalon szolgáltatásaira szóló ajándékutalványok a kiállítástól számított két
hónapig érvényesek, az érvényesség hosszabbítására nincs lehetőség.

Legfontosabb az egészség

Fertőző betegség esetén nem áll módomban a kezelést elvégezni, vigyázva egymásra, ezért mindenképpen új időpont megbeszélése szükséges!

A ZAVARTALAN ÉS KORREKT EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉRDEKÉBEN KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES VENDÉGEM MEGÉRTÉSÉT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

Dr. Klucsikné Bujdosó Irén

Diplomás Kozmetikus