Dermaland, kecskeméti kozmetikus, kozmetika, hifu, mezoterápia, dióda lézeres szőrtelenítés, rádiófrekvenciás bőrfiatalítás, antiaging kezelések, alissa beauté

Dermaland Kozmetika Blog

Kozmetikámmal, kezeléseimmel és szépségápolással kapcsolatos érdekességek, tudnivalók és tanácsok gyűjteménye.

A lézeres szőrtelenítés során egy kezelőfej segítségével fotoepilációs technikával távolítjuk el a nemkívánatos szőrzetet.

Van olyan, hogy végleges szőrtelenítés?

A diódalézeres szőrtelenítés forradalmian népszerű módszer a nemkívánatos szőrszálak elleni küzdelemben. A diódalézer hatékony a nagyobb területeken, és elbír a sötét szőrszálakkal is. Vajon végleges szőrtelenítésről van-e szó, vagy csak hosszabb távú megoldás?

Tovább olvasom »
A borotválás a leggyakrabban alkalmazott szőrtelenítési módszer annak ellenére, hogy csak néhány napig biztosítja a sima bőrt.

Hazugság, hogy a szőrtelenítéssel nem árthat a bőrének

A szőrtelenítés mára már hozzá tartozik legtöbbünk napi rutinjához. Vajon jól is csináljuk? A rohanó világban sajnos sokan a könnyebben elérhető, gyors megoldásokat választják. Ezek a szőrtelenítési módszerek hosszú távon sem bőrünk épségére, sem pénztárcánkra nincsenek kedvező hatással. Mielőtt szőrtelenítünk, ismerjük meg az összes rendelkezésre álló eljárást, hogy valóban olyan eredményt érjünk el, mint amilyenre vágyunk!

Tovább olvasom »