Bőrtanácsadás

A bőrön lévő elváltozások feltérképezése és a tökéletes kezelés kiválasztása.

Dermaland Kozmetikus
Bőrdiagnosztika
Bőrdiagnosztika
A bőrdiagnosztika nagyon fontos

Bőrdiagnosztika

A különböző bőrtípusok más és más fajta törődést igényelnek, akár a használt termékek, akár a bőrápolás folyamatának szempontjából. 

A bőrtípusok ismerete, köztünk a sajátunké is, nagyon fontos, mert ez alapján tudjuk a legbiztosabb kézzel kiválasztani a megfelelő termékeket, és kialakítani bőrápolási rutinunkat, amelyeknek segítségével hosszútávon megőrizhetjük bőrünk egészségét és fiatalságát. 

A Bőrdiagnosztika menete

A bőrdiagnosztikát akár otthon is el lehet végezni különösebb felkészültség nélkül, azonban a pontos eredmény érdekében érdemes szakember tanácsadását is kikérni.

A kozmetikus szakember a bőr alaptónusát a faggyútermelődés és szaruképződés, a hám- és irharéteg víztartalma, illetve az izomtónus mértéke szerint állapítja meg a bőr típusát.

Erre a tudásra és 25 év szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek vendégeimnek kiválasztani a számukra tökéletes kezelést.

Habár elsősorban kozmetikus szakember tudja igazán pontosan megállapítani milyen típusú bőrünk van, de egy nagyítós tükör segítségével akár otthon is végezhetünk vizsgálatot.
Az alábbi kérdésekre keressük a választ:

  • Pórusok: zártak-e vagy nyitottak, van-e bennük szürkés, fehér vagy fekete anyag? 
  • Ráncaink: észreveszünk-e ráncokat, ha igen, milyen mélyek? 
  • Szárazság: bőrünk nagyon száraz, kipirosodott, irritált vagy hámlik is valahol? 

Ezután érdemes arcunkat megmosni, majd finoman szárazra törölni és megvizsgálni, hogy mit tapasztalunk ezután: bőrünk húzódik, feszül, vagy sima és kellemes tapintású? 

Foglaljon időpontot!

Bőrtanácsadás

A bőrön lévő elváltozások feltérképezése.
Bőrtanácsadás ára
Dermaland Kozmetikus